Afbeelding

Je woonkamer stylen met stickers: creëer een unieke sfeer

Partnerbijdrage

Het nieuwe jaar komt eraan en dat betekent dat er ook weer nieuwe interieurtrends zijn. Wil je je jouw woonkamer ook een nieuwe look geven, maar weet je niet waar te beginnen? Overweeg dan eens om stickers toe te voegen aan je interieur. Met de stickers van Sticker.nl heb je eindeloze mogelijkheden om je woonkamer te stylen op een creatieve en unieke manier. Met hun veelzijdigheid en gemakkelijke applicatie, zijn stickers een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een snelle en betaalbare manier om de uitstraling van hun woonkamer te veranderen. 

Personaliseer je muren
Een van de beste manieren om je woonkamer een persoonlijke touch te geven, is door het aanbrengen van stickers op je muren. Kies uit een breed scala aan ontwerpen, variërend van bloemmotieven tot abstracte vormen of zelfs inspirerende citaten. Met stickers kun je eenvoudig je eigen stempel drukken op de ruimte en een sfeer creëren die helemaal bij jou past.

Speel met vormen en patronen
Met stickers kun je eindeloos experimenteren met verschillende vormen en patronen. Creëer bijvoorbeeld een accentmuur met behulp van grote, opvallende geometrische stickers. Of gebruik kleine sterrenstickers om een subtiel detail toe te voegen aan je plafond. Door te spelen met vormen en patronen, kun je de gewenste sfeer in je woonkamer creëren - of dat nu gezellig, modern of juist speels is. Met stickers kun je inspelen op de trends terwijl je de rest van je interieur tijdloos houdt. Zo kun je toch kleine aanpassingen in je interieur doen en niet meteen heel veel geld kwijt zijn. 

Laat je creativiteit de vrije loop
Het mooie van het stylen van je woonkamer met stickers is dat je volledige vrijheid hebt om je creativiteit de vrije loop te laten. Mix en match verschillende ontwerpen, kleuren en texturen om een unieke en persoonlijke uitstraling te creëren. Bij Sticker.nl kun je je eigen stickers drukken en met de gratis ontwerpmodule kun je zelf je eigen stickerontwerp maken met bijvoorbeeld je favoriete quote of een illustratie die bij jouw stijl past. 

Stickers drukken: materialen
Laat je stickers drukken voor je huis? Dan kun je het beste vinyl stickers gebruiken. Deze plakken op de meeste ondergronden. Ook zijn ze bestand tegen water. Daarnaast verkoopt Sticker.nl ook vinyl stickers met een sterke lijmlaag (high tack vinyl). Voor sommige muren is dat materiaal aan te raden, omdat die een betere hechting hebben.

Luxe uitstraling met een laminaat
Bij Sticker.nl is het ook mogelijk om vinyl stickers af te werken met een laminaat. Dit is een transparante laag die over de print van je stickers wordt aangebracht. Je kunt kiezen uit glans en mat. Zon laminaat geeft je stickers een iets andere uitstraling. Bovendien beschermt het de print. Dit is bijvoorbeeld handig als je een sticker op een muur in de keuken wil plakken. Zou je die sticker schoonmaken met een schoonmaakmiddel dat alcohol bevat, dan wordt de print aangetast. Met een laminaat heb je dat probleem niet. Wil je meer informatie over stickers drukken of je eigen stickers maken? Bezoek de website van Sticker.nl.