Restaurant China Garden, vertrouwd en gezellig. (Foto: PR)
Restaurant China Garden, vertrouwd en gezellig. (Foto: PR)

Lekker Chinees eten bij het vertrouwde China Garden

Algemeen

DELFT - Gezellig uit eten of even makkelijk iets halen. Bij China Garden aan het Bartokpad 8 kunt u lekker chinees eten afhalen of daarvan genieten in het gezellige restaurant. China Garden is elke dag geopend. Ook op alle feestdagen.

“China Garden is vanaf 1977 in Delft gevestigd en in al die jaren mocht het steeds nieuwe klanten begroeten. Veel bezoekers werden daarna vaste klant. Inmiddels hebben we een hele kring trouwe gasten die bij ons komen als ze iets te vieren hebben, een avondje uit willen of gewoon even iets lekkers willen halen.”, aldus bedrijfsleider Lin. “China Garden is soms net een buurthuis. Een plek van ontmoeting. Sommige klanten komen alleen om een beetje bij te praten en dan gaan ze weer weg. En dat vinden we leuk. De sociale contacten die je hebt, maken het gezellig. En omdat we kleinschalig zijn, kennen we veel klanten bij naam. Dat maakt het bij ons toch een beetje uniek. En zelfs als mensen verhuizen zien we ze geregeld toch nog weer terug: “Bij jullie is het lekkerder dan waar we nu wonen”, horen we dan. Dat is natuurlijk een mooi compliment waar we blij mee zijn. Dat zijn dingen die dit werk leuk maken!”

Familiemenu
Lekker chinezen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. En goed eten doe je natuurlijk het liefste met elkaar. Voor de familie hebben we daarom het Familiemenu. Dit is voldoende voor 3 personen. Zie elders in deze krant voor de advertentie. Standaard krijgt u hierbij twee keer witte rijst, maar u kunt ook kiezen voor nasi of bami, dan kost het €1,- per bakje extra. Dus wilt u lekker chinezen, probeer dan ons eten een keertje uit, want als u ons eten eenmaal heeft geproefd, zegt dat meer dan duizend woorden. En als het klaar is: “sambal bij?”. We houden van traditie.

Catering
Heeft u iets te vieren bij u thuis of op het werk? China Garden verzorgt op locatie een geheel compleet catering met een ruime keuze aan gerechten. Dit is al mogelijk vanaf 15 personen. Tevens kunt u vanaf 16,50 euro per persoon al een geheel verzorgde catering bestellen. We komen de catering brengen en als u klaar bent, belt u en we komen alle spullen ophalen. de borden en het bestek hoeft niet afgewassen worden. Zo simpel werkt het. Eveneens kunnen we, desgewenst samen met u, de gerechten samenstellen.

Meer weten? Kijk op www.chinagardendelft.nl of bel naar tel. 015 2563735. We heten u van harte welkom!