Indo To Go in De Hoven Passage
Indo To Go in De Hoven Passage

Geniet van de Indonesische keuken

Algemeen

DELFT - Heb je vandaag even geen zin om te koken? Kom dan naar het afhaalcentrum van Indo To Go in De Hoven Passage en geniet van heerlijke authentieke gerechten uit de Indonesische keuken.

Indo To Go staat garant voor heerlijke Indonesische maaltijden. Beleef zo de smaak van de Indonesische keuken. Zij hebben een grote variatie aan Indonesische snacks, naar wens belegde warme broodjes, complete schotels en maaltijden. Wat dacht je van een bara met warm vlees, bapao, loempia of kip pastei? Grotere trek? Kies dan bijvoorbeeld voor een saté schotel, Ajam Cashew, Daging Boemboe Bali, Babi Ketjap of Gado Gado met nasi, bami of rijst. Er zijn bovendien speciale familieschotels, duo-menu’s en rijsttafels te bestellen. Ook spekkoek en Soto-soep mogen niet ontbreken op de uitgebreide afhaallijst van Indo To Go. 

Catering
Heb je iets groots te vieren? Indo To Go verzorgt met plezier de catering. Wat dacht je bijvoorbeeld van uitgebreide Indonesische rijsttafels, met verschillende soorten vlees en groenten, en natuurlijk voorzien van de lekkerste saté en kroepoek? Je kunt kiezen uit drie verschillende menu’s, van voordelig naar zeer uitgebreid. Zo lekker als uit de keuken van Indo To Go krijg je het zelf nooit. De gerechten worden in luxe warmhoudbakken gepresenteerd.

Indo To Go is op maandag geopend van 12.00 uur tot 20.00 uur en dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 uur tot 20.00 uur. Catering is ook mogelijk op zondag. 

Voor meer informatie, kom gerust langs in de winkel, bel 015-2155172 of mail naar indotogodehoven@gmail.com. Kijk ook eens op www.indotogo.nl.