Mitchell heet u van harte welkom in de showroom aan de Schieweg en staat voor u klaar voor professioneel advies
Mitchell heet u van harte welkom in de showroom aan de Schieweg en staat voor u klaar voor professioneel advies

Top keukens met bodemprijzen bij Sani-Dump!

Algemeen

DELFT - Bij Sani-Dump Delft kunt u sinds een paar jaar ook terecht voor keukens in de meest uiteenlopende stijlen. Bij de afdeling Küchen-Dump vindt u alleen maar keukens van Duitse A-kwaliteit! 

Bij Küchen-Dump bent u aan het juiste adres voor uw droomkeuken. Met snelle levertijden, service op maat en verbazingwekkende kortingen weten de verkopers u altijd te helpen aan een keuken die past bij uw huis. “Al onze keukens zijn van Duitse A-kwaliteit. Wij ontzorgen onze klanten van A tot Z, wat betekent dat we er ook voor zorgen dat de keuken geïnstalleerd wordt bij de klant. Ook hebben wij een snelle levertijd van 6 tot 8 weken en hebben we verbazingwekkende kortingen op merken als Siemens, Bosch en Pelgrim”, aldus verkoper Mitchell van de Wal. Mitchell heet u van harte welkom in de showroom aan de Schieweg 73-75 en staat voor u klaar voor professioneel advies en een 3D-ontwerp van uw toekomstige keuken. Uiteraard kunt u dit gratis én vrijblijvend laten doen. Laat u inspireren door keukens van verschillende materialen, meerdere kleurencombinaties en in allerlei opstellingen!   

Inspiratie
Weet u niet zo goed wat voor keuken u wilt? Op www.kuechendump.nl kunt u al op zoek naar de keuken die het best bij u en uw huis past. Houdt u van een moderne keuken of toch liever van een landelijke keuken? Volgens Mitchell bent u in de showroom altijd aan het juiste adres: “Wat uw wensen ook zijn, wij denken graag met u mee. In onze showroom heeft u altijd de keuze uit een ruim assortiment topkeukens in verschillende stijlen!”  

Kom gerust eens langs in de showroom aan de Schieweg 73-75. Voor eventuele vragen kunt u altijd even bellen naar 015-2060066 of 015-8908909. Meer informatie is te vinden op www.sanidump.nl of www.kuechendump.nl.