De politie Pijnacker-Nootdorp heeft de afgelopen dagen op meerdere locaties in de gemeente op snelheid gecontroleerd.
De politie Pijnacker-Nootdorp heeft de afgelopen dagen op meerdere locaties in de gemeente op snelheid gecontroleerd.

Politie voert snelheidscontroles uit in Pijnacker-Nootdorp

Algemeen

PIJNACKER NOOTDORP - Regelmatig voert de politie Pijnacker-Nootdorp snelheidscontroles uit. Naar aanleiding van diverse klachten van bewoners heeft de politie de afgelopen dagen op meerdere locaties in de gemeente op snelheid gecontroleerd, zo ook op de Nieuwkoopseweg in Pijnacker.

De politie voert de snelheidscontroles uit met behulp van een ‘lasergun’. Deze meet de snelheid waarmee een auto op het apparaat komt afrijden en meet dit met behulp van de snelheid van het licht en tot op drie cijfers achter de komma. Naar aanleiding van de klachten heeft de politie de afgelopen dagen dus onder andere controles uitgevoerd op de Nieuwkoopseweg in Pijnacker. Dit betreft een gedeelte waar maximaal 30 kilometer per uur gereden mag worden. In 30 minuten tijd heeft de politie op deze locatie al 10 bekeuringen moeten uitschrijven voor een te hoge snelheid. Let op uw snelheid!

De politie Pijnacker-Nootdorp zal de komende tijd op diverse locaties snelheidscontroles uitvoeren. Kijk voor meer informatie op www.politie.nl